Coolblue telefoon en tablet reparaties
NL
Language Ik bedoel taal.


Menu
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • In onze winkels in Gent en Antwerpen
 • Op afspraak en opsturen
 • Klantbeoordeling 9.4/10

Originele onderdelen

Beats Solo 3 Wireless reparatie

Voor je Beats Solo 3 Wireless koptelefoon reparatie ben je bij Coolblue aan het juiste adres. Komt er geen geluid meer uit je headphone of kraakt het aan een kant je Solo 3 Wireless? Gaat de batterij te snel leeg of lukt het verbinden met je telefoon niet meer goed? Maak een afspraak en kom langs, dan zorgen we dat je zo snel mogelijk je muziek weer kunt beluisteren. 

Authorised Service Provider

Zijn je Beats kapot? Onze reparateurs zijn uitvoerig getraind en gecertificeerd door Apple, en kunnen je zowel binnen als buiten je Apple garantie hiermee helpen.

Lees meer

Beats Solo 3 Wireless reparatie prijzen

 • 99,-
  Open
  Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen? Wij vervangen je batterij zodat je telefoon weer langer meekan. Voor Apple: Is jouw toestel nog binnen garantie, maar de batterij heeft meer dan 80% conditie? dan kunnen wij deze enkel betalend vervangen
 • 189,-
  Open
  Is er iets anders kapot aan je product of weet je niet precies wat er mis is? Dan kunnen we deze meestal voor je vervangen.
 • 189,-
  Open
  Zit er een kraak in je koptelefoon of oordopjes, of komt er helemaal geen geluid meer uit?

No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie, of blijkt er toch niks aan de hand met je toestel? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.

Reparatie Solo 3 Wirelessscherm reparatie

Kies de kleur van je Beats Solo 3 Wireless

Om je Beats Solo 3 Wireless zo snel mogelijk te kunnen repareren, is het handig als we de kleur van je toestel weten.

Maak een afspraak

In onze winkels kun je voor je Solo 3 Wireless reparatie terecht.

Breng je Solo 3 Wireless langs

Scherm reparatie
Breng je Solo 3 Wireless langs
 • Ook binnen Apple garantie
 • In onze winkels in Gent en Antwerpen
 • Binnen 5 werkdagen
Bekijk al onze winkels

Betaling met Ecocheques

Betaling met Ecocheques
Betaling met Ecocheques
 • Mogelijk voor Samung reparaties
 • Mogelijk voor Huawei reparaties
 • In onze winkels in Gent en Antwerpen
Meer weten over betalen met ecocheques

Erkende Apple reparateur

Waar kun je terecht?

in meerdere Coolblue winkels zitten gecertificeerde reparateurs die je Beats voor je repareren. Maak een afspraak op een van onze locaties en we helpen je met plezier.

Bekijk al onze winkels

In onze winkels in Gent en Antwerpen

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over Beats reparatie

 1. Op de Erkende Apple serviceprovider locaties zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je Beats repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de fabrieksgarantie repareren, waarbij de kosten van de reparatie zullen vervallen. Heb je AppleCare+? Dan betaal je het eigen risico dat daar bij hoort. Bij andere niet-erkende partijen zal je resterende garantie wel vervallen bij de reparatie, en kun je niet binnen de fabrieksgarantie terecht.

 2. Als jouw specifieke model niet op deze pagina staat, kunnen we deze helaas niet repareren. Als er iets stuk is wat er niet tussen staat, vink dan “Iets anders kapot” om een afspraak te maken. Dan onderzoeken wij wat er mis is voor je.

 3. Je behoudt altijd je resterende garantie na reparatie. Zit je nog binnen je 2 jaar garantietermijn? Dan is het repareren van een fabricagefout gratis. Is je product meer dan 1 jaar oud en niet bij Coolblue besteld, neem dan wel je aankoopbewijs mee.

 4. Het is mogelijk dat we een extra onderdeel moeten vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat natuurlijk eerst met je.

  We rekenen geen onderzoekskosten aan de balie. Als je na de inname van je apparaat er toch voor kiest niet door te gaan met de reparatie, rekenen we wel €19,50 aan onderzoekskosten, voor de tijd die onze reparateur bezig is geweest met je toestel.

 5. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

Beats reparatie

Op afspraak en opsturen