Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • 12 maanden garantie
 • Geen onderzoekskosten
 • Reparatie niet gelukt? Kost je niets

12 maanden garantie

iPhone 5s reparatie

Wanneer jouw Apple iPhone 5S kapot is, kan een reparatie niet snel genoeg gaan. Maak een afspraak in de winkel en binnen één uur is jouw Apple iPhone 5S batterij vervangen. Naast iPhone 5S accu's vervangen, repareert Coolblue ook andere onderdelen zoals de camera. Op deze pagina vind je alle iPhone 5s reparaties die wij voor je uitvoeren.

iPhone 5s scherm vervangen

Een gebarsten Apple iPhone 5S scherm laat je repareren bij Coolblue. Op afspraak in de winkel is binnen de kortste keren jouw iPhone 5s scherm vervangen. Zo kijk jij weer uren achter elkaar naar je favoriete serie zonder dat je je ergert aan die barst in je scherm. Bekijk prijzen

Reparatie iPhone 5s
Maak een afspraak
 • Op afspraak binnen 1 uur klaar
 • Altijd je onderdelen op voorraad
Afspraak maken
Breng je iPhone langs
 • Zonder afspraak binnen 2 uur klaar
 • In Antwerpen, Lochristi en Zaventem
Ik kom langs

Geen onderzoekskosten

iPhone 5s reparatie prijzen

Reparaties Prijs
Scherm (nieuw) 89,-
Scherm (refurbished) 74,-
Batterij 49,-
Camera voor 59,-
Camera achter 59,-
Cameralens 39,-
Luidspreker 59,-
Oorspeaker 59,-
Oplaadpoort 54,-
Mini jack 49,-

Apple Authorised Service Provider

De Coolblue winkel in Gent is een erkende Apple serviceprovider. Hier zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je telefoon repareren, zonder dat je garantie vervalt. Is je iPhone of iPad stuk? Kom langs in Gent en we helpen je direct!

Alleen in Gent

Op de andere locaties repareren we ook Apple, maar zijn we geen Apple Authorised Service Provider. Je kunt voor Apple reparaties in Gent geen afspraak maken, maar we helpen je direct als je langskomt.

Ik kom langs

Dit moet je weten over je garantie.

 • We repareren je iPhone altijd. Ook als je die niet bij Coolblue hebt gekocht.
 • Schade door een ongeluk of gebruik vallen nooit onder de garantie.
 • Zit je nog binnen je garantietermijn? Als je je iPhone in Gent laat repareren, houd je die garantie en is het repareren van een fabricagefout gratis.
 • In onze andere winkels repareren we ook iPhones, maar hebben we nog geen Apple-certificaat. Houd er rekening mee dat je garantie vervalt als je je iPhone in een andere winkel laat repareren. De reparatiekosten zijn ook voor eigen rekening. De kwaliteit van de reparaties is natuurlijk net zo goed.
 • Heb je je toestel minder dan 2 jaar geleden bij Coolblue gekocht? Dan behoud je je garantie in elke winkel.

Reparatie niet gelukt? Kost je niets

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over smartphone reparaties

Maak online een afspraak bij één van onze winkels of bel 03 808 27 00. Doordeweeks zijn we telefonisch bereikbaar van 08.00 - 23.59 en in het weekend van 09.00 - 23.59 uur.

Als je een afspraak maakt zorgen we dat het onderdeel klaarligt en helpen we je binnen een uur. Je kunt ook zonder afspraak langskomen, dan helpen we je binnen 2 uur maar altijd zo snel mogelijk.

We hebben een speciale reparatieafdeling in de Coolblue winkels in Antwerpen, Lochristi & Zaventem. De openingstijden verschillen per stad en dag, controleer deze op de winkelpagina of maak een afspraak.

Er zijn een hoop verzekeraars en allemaal houden ze verschillende voorwaarden aan. Het is belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

Je betaalt pas als je je telefoon inlevert in onze winkel, ook als je een afspraak maakt.

Maar natuurlijk, we helpen je graag met het ontdekken van het defect. We zullen je toestel uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met je voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten.

Bekijk meer veelgestelde vragen

Laat ‘m nu repareren

Ik kom langs Afspraak maken
alles voor een glimlach
 • 12 maanden garantie
 • Geen onderzoekskosten
 • Reparatie niet gelukt? Kost je niets