Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • Razendsnel gerepareerd
 • Op afspraak
 • Klantbeoordeling 9.4/10
Wij zijn open! Maak een afspraak voor je reparatie, dan staan wij op het afgesproken tijdstip voor je klaar. Lees hier onze maatregelen omtrent COVID-19.

Originele onderdelen

iPhone 5s reparatie

Wanneer jouw Apple iPhone 5S kapot is, kan een reparatie niet snel genoeg gaan. Maak een afspraak in de winkel en binnen één uur is jouw Apple iPhone 5S batterij vervangen. Naast iPhone 5S accu's vervangen, repareert Coolblue ook andere onderdelen zoals de camera. Op deze pagina vind je alle iPhone 5s reparaties die wij voor je uitvoeren.

iPhone 5s scherm vervangen

Een gebarsten Apple iPhone 5S scherm laat je repareren bij Coolblue. Op afspraak in de winkel is binnen de kortste keren jouw iPhone 5s scherm vervangen. Zo kijk jij weer uren achter elkaar naar je favoriete serie zonder dat je je ergert aan die barst in je scherm.

Authorised Service Provider

Als Erkende Apple serviceprovider kunnen wij je iPhone ook binnen de garantie repareren. Hiervoor gebruiken we originele Apple onderdelen en zijn onze reparateurs uitvoerig getraind en gecertificeerd door Apple.

Lees meer

iPhone 5s reparatie prijzen

 • 155,-
  Open
  Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
 • 55,-
  Open
  Is de batterij van je product steeds zo snel leeg of heeft ie moeite met opladen?
 • 155,-
  Open
  De camera waarmee je selfies maakt. Kies deze optie als je camera niet meer werkt. Als er een barst in zit, zullen wij het hele scherm moeten vervangen.
 • 79,-
  Open
  Kies deze reparatie als de achtercamera van je telefoon niet meer werkt. Als er een barstje in het glas van de lens van je camera zit, kies dan voor de reparatie 'Glas van cameralens'. Als deze er niet bij staat, moeten we in dat geval vaak de achterkant vervangen.
 • 295,-
  Open
  Zit er een barst in het glaasje van de lens van je camera? Als je twijfelt of de camera zelf kapot is of alleen het glas, zoeken wij het graag voor je uit.
 • 79,-
  Open
  Hoor je een ruis of komt er geen geluid uit het speakertje waar je geluid hardop uit komt? Dan kunnen wij deze voor jou vervangen voor een nieuwe luidspreker.
 • 79,-
  Open
  De speaker waar het geluid uit komt als je je telefoon tegen je oor aan hebt.
 • 295,-
  Open
  De aansluiting voor de telefoonoplader, ook bekend als USB-C- of MicroUSB-poort bij Samsung smartphones en lightning poort bij iPhones.
 • 295,-
  Open
  Is je iPhone in het water gevallen waardoor 'ie het niet meer doet? Dan zullen we deze voor je omwisselen met een vervanging uit de Apple fabriek.
Reparatie iPhone 5sscherm reparatie

Kies de kleur van je iPhone 5s

Om je iPhone 5s zo snel mogelijk te kunnen repareren, is het handig als we de kleur van je toestel weten.

Onder garantie of met AppleCare+

Indien de reparatie binnen je garantie valt, vervallen bovenstaande kosten en hoef je hier niets voor te betalen. Ook met AppleCare+ gelden andere prijzen. Maak gerust een afspraak of stuur je iPhone 5s op; voor het beginnen aan de reparatie zal altijd worden gekeken of je kosten vervallen door garantie.

Meer informatie

Erkende Apple reparateur

Waar kun je terecht?

In elke Coolblue winkel zitten gecertificeerde reparateurs die je gsm of tablet voor je kunnen repareren. Kom langs en we helpen je met plezier.

Razendsnel gerepareerd

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over iPhone 5s reparatie

 1. Op de Erkende Apple serviceprovider locaties zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je iPhone 5s repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de fabrieksgarantie repareren, waarbij de kosten van de reparatie zullen vervallen. Heb je AppleCare+? Dan betaal je het eigen risico dat daar bij hoort. Bij andere niet-erkende partijen zal je resterende garantie wel vervallen bij de reparatie, en kun je niet binnen de fabrieksgarantie terecht.

 2. Als jouw specifieke model niet op deze pagina staat, kunnen we deze helaas niet repareren. Als het te repareren onderdeel er niet bij staat kunnen we dit vaak wel, kom langs de winkel voor meer informatie. Als je graag een afspraak wilt maken kan dit ook; vink dan “Ander onderdeel” aan in de reparatielijst.

 3. Zit je nog binnen je 2 jaar garantietermijn? Dan is het repareren van een fabricagefout gratis. Het vervangen van een scherm of batterij valt hier meestal niet onder. Is je toestel meer dan 1 jaar oud en niet bij Coolblue besteld, neem dan wel je aankoopbewijs mee. Je behoudt altijd je resterende garantie na reparatie.

  Indien je telefoon ouder dan 1 jaar is en in combinatie met een abonnement is gekocht, kun je helaas bij ons niet binnen de garantie terecht, dat kan alleen via je provider.

 4. Nee, wij rekenen geen onderzoekskosten. Het is wel mogelijk dat we een extra onderdeel moeten vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat natuurlijk eerst met je.

 5. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

  Heb je jouw iPhone 5s bij Coolblue gekocht en direct een verzekering afgesloten bij Ergo? Dan weet je in ieder geval dat je bij ons goed zit voor reparatie, nu alleen nog nagaan of jouw defect ook vergoed wordt.

 6. Ik heb een andere vraag

  Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of kom langs in één van onze winkels.

iPhone scherm vervangen

Op afspraak