Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Gecertificeerde reparateurs
 • Geen onderzoekskosten
 • Reparatie niet gelukt? Kost je niets

Gecertificeerde reparateurs

iPad Pro 12,9 inch (2015-2017) reparatie

Let op: Deze iPad kan niet gerepareerd worden in Utrecht, Groningen of Zaventem.

Heb jij een iPad Pro 12,9 inch van de eerste of tweede generatie? Dan ben je bij ons aan het goede adres als je deze wilt laten repareren! Kom langs in een van onze winkels.

Deze iPad kun je herkennen aan het modelnummer A1670, A1671, A1821, A1584 of A1652 op de achterkant. Het schermformaat is 12,9 inch, en deze iPad is voor het eerst in 2015 of 2017 uitgekomen.  Bekijk prijzen

Reparatie iPad Pro 12,9 inch (2015-2017)
Maak een afspraak
 • Binnen 1 dag gerepareerd
 • Altijd je onderdelen op voorraad
Afspraak maken
Breng je iPad langs
 • Binnen 1 dag gerepareerd
 • In Antwerpen, Lochristi en Zaventem
Ik kom langs

Geen onderzoekskosten

iPad Pro 12,9 inch (2015-2017) reparatie prijzen

Reparaties Prijs
Batterij iPad 109,-
Iets anders kapot? 665,-
Scherm iPad 665,-
*In Antwerpen & Gent wijken de prijzen af omdat we hier Apple Authorised Service Provider zijn. Kom langs en we helpen je direct.

Apple Authorised Service Provider

De Coolblue winkels in Antwerpen en Gent zijn erkend Apple serviceprovider. Hier zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je telefoon repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de garantie repareren.

In Antwerpen & Gent

Op de andere locaties repareren we ook Apple, maar zijn we geen Apple Authorised Service Provider. Je kunt in Antwerpen en Gent geen afspraak maken, maar we helpen je direct als je langskomt. Hier gelden ook andere prijzen dan we op de website vermelden.

Ik kom langs

Dit moet je weten over je garantie.

 • We repareren je iPad altijd. Ook als je die niet bij Coolblue hebt gekocht.
 • Schade door een ongeluk of gebruik vallen nooit onder de garantie.
 • Zit je nog binnen de garantie? In Antwerpen en Gent behoud je die garantie en is het repareren van een fabricagefout gratis.
 • In onze andere winkels repareren we ook iPads, maar hebben we nog geen Apple-certificaat. Houd er rekening mee dat je garantie vervalt als je je iPad in een andere winkel laat repareren. De reparatiekosten zijn ook voor eigen rekening. De kwaliteit van de reparaties is natuurlijk net zo goed.
 • Heb je je toestel minder dan 2 jaar geleden bij Coolblue gekocht? Dan behoud je je garantie in elke winkel.

Reparatie niet gelukt? Kost je niets

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over tablet reparaties

Maak online een afspraak bij één van onze winkels of bel 03 808 27 00. Doordeweeks zijn we telefonisch bereikbaar van 08.00 - 23.59 en in het weekend van 09.00 - 23.59 uur. We zijn binnen een dag weer klaar met je reparatie.

We hebben een speciale reparatieafdeling in de Coolblue winkels in Antwerpen, Lochristi & Zaventem. De openingstijden verschillen per stad en dag, controleer deze op de winkelpagina of maak een afspraak.

Er zijn een hoop verzekeraars en allemaal houden ze verschillende voorwaarden aan. Het is belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

Je betaalt pas als je je tablet inlevert in onze winkel, ook als je een afspraak maakt.

Maar natuurlijk, we helpen je graag met het ontdekken van het defect. We zullen je toestel uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met je voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten.

Bekijk meer veelgestelde vragen

Laat ‘m nu repareren

Ik kom langs Afspraak maken
alles voor een glimlach
 • Gecertificeerde reparateurs
 • Geen onderzoekskosten
 • Reparatie niet gelukt? Kost je niets