Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • 12 maanden garantie
 • Geen onderzoekskosten
 • Reparatie niet gelukt? Kost je niets

12 maanden garantie

iPad herstellen

Je hoeft je niet langer aan je gebarsten iPad scherm te ergeren, want Coolblue Repareert staat klaar voor jouw iPad reparatie. We kunnen een iPad scherm vervangen en veel andere Apple tablet reparaties uitvoeren. Zo vervangen we bijvoorbeeld de batterij van jouw Apple iPad, zodat hij weer langer mee gaat. Kies op deze pagina jouw Apple iPad model om te zien wat wij voor jou repareren en hoeveel de iPad reparatie kost.

Staat jouw iPad er niet bij? Stuur ons een mailtje, dan zullen we kijken of we het toch kunnen repareren.

Maak een afspraak
 • Binnen 1 dag gerepareerd
 • Altijd je onderdelen op voorraad
Breng je iPad langs
 • Binnen 1 dag gerepareerd
 • In Antwerpen, Lochristi en Zaventem

Geen onderzoekskosten

Kies je iPad model

Welk model heb ik?

Afhankelijk van welk model je hebt, kunnen we je scherm, accu, speaker, achterkant, en meer repareren. Klik op jouw Apple iPad model om te zien hoeveel de iPad reparatie kost.

Apple Authorised Service Provider

De Coolblue winkel in Gent is een erkende Apple serviceprovider. Hier zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je telefoon repareren, zonder dat je garantie vervalt. Is je iPhone of iPad stuk? Kom langs in Gent en we helpen je direct!

Alleen in Gent

Op de andere locaties repareren we ook Apple, maar zijn we geen Apple Authorised Service Provider. Je kunt voor Apple reparaties in Gent geen afspraak maken, maar we helpen je direct als je langskomt.

Ik kom langs

Dit moet je weten over je garantie.

 • We repareren je iPad altijd. Ook als je die niet bij Coolblue hebt gekocht.
 • Schade door een ongeluk of gebruik vallen nooit onder de garantie.
 • Zit je nog binnen je garantietermijn? Als je je iPad in Gent laat repareren, houd je die garantie en is het repareren van een fabricagefout gratis.
 • In onze andere winkels repareren we ook iPads, maar hebben we nog geen Apple-certificaat. Houd er rekening mee dat je garantie vervalt als je je iPad in een andere winkel laat repareren. De reparatiekosten zijn ook voor eigen rekening. De kwaliteit van de reparaties is natuurlijk net zo goed.
 • Heb je je toestel minder dan 2 jaar geleden bij Coolblue gekocht? Dan behoud je je garantie in elke winkel.

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over tablet reparaties

Maak online een afspraak bij één van onze winkels of bel 03 808 27 00. Doordeweeks zijn we telefonisch bereikbaar van 08.00 - 23.59 en in het weekend van 09.00 - 23.59 uur. We zijn binnen een dag weer klaar met je reparatie.

We hebben een speciale reparatieafdeling in de Coolblue winkels in Antwerpen, Lochristi & Zaventem. De openingstijden verschillen per stad en dag, controleer deze op de winkelpagina of maak een afspraak.

Er zijn een hoop verzekeraars en allemaal houden ze verschillende voorwaarden aan. Het is belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

Je betaalt pas als je je tablet inlevert in onze winkel, ook als je een afspraak maakt.

Maar natuurlijk, we helpen je graag met het ontdekken van het defect. We zullen je toestel uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met je voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten.

Bekijk meer veelgestelde vragen

Laat ‘m nu repareren

Ik kom langs Afspraak maken

Reparatie niet gelukt? Kost je niets

alles voor een glimlach
 • 12 maanden garantie
 • Geen onderzoekskosten
 • Reparatie niet gelukt? Kost je niets