Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • Razendsnel gerepareerd
 • Ook op afspraak
 • Klantbeoordeling 9.4/10
Header Veelgestelde vragen

Veelgestelde Vragen

Voordat je langs komt

 1. Hier vind je alle reparaties en prijzen. Daarnaast repareren we ook Airpods, Apple watches en Beats voor je. Kom langs in een van onze winkels en we je helpen je direct!
 2. Als jouw model of te repareren onderdeel niet op de website staat, kunnen wij deze ook helaas niet repareren.
 3. Op de winkelpagina's kun je precies zien wanneer we open zijn.
 4. Ga naar de overzichtspagina van iPhones, iPads, Samsung of Huawei telefoons, en vind jouw model. Vanaf daar kun je vervolgens doorklikken naar het maken van een afspraak. Je kunt precies het tijdvak kiezen wanneer je langs wilt komen, dan staan we op dat tijdstip voor je klaar.
  • We repareren je telefoon of tablet niet als deze al eens door een andere partij is gerepareerd. Dan kunnen we namelijk niet weten of er bij deze eerdere reparatie geen fouten zijn gemaakt.
  • Als er meerdere onderdelen stuk zijn, kunnen wij niet maar één hiervan repareren. Dit betekend dat als je bijvoorbeeld je batterij komt laten vervangen maar ook je scherm kapot is, we ook het scherm zullen moeten vervangen. Anders kunnen wij namelijk niet garanderen dat we het kapotte onderdeel niet verder kapot maken.
  • Maak altijd een back-up van je telefoon, ook als je bijvoorbeeld alleen je scherm komt laten repareren. Het kan namelijk mogelijk zijn dat de telefoon naar fabrieksinstellingen moet worden teruggezet.
 5. We helpen je graag met het ontdekken van het defect. We zullen je toestel uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met je voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten.
 6. Nee, wij rekenen geen onderzoekskosten.

Apple Authorised Service Provider

 1. Op de Erkende Apple serviceprovider locaties zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je iPhone of iPad repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de fabrieksgarantie repareren, waarbij de kosten van de reparatie zullen vervallen. Heb je AppleCare+? Dan betaal je het eigen risico dat daar bij hoort.
 2. Sommige onderdelen zullen we niet repareren, maar in plaats daarvan krijg je een vervangend toestel van Apple. Hier zullen geen accessoires bij zitten en het toestel zal niet nieuw in de doos komen, maar het is wel een ongebruikt toestel direct uit de Apple fabriek.

Garantie & Verzekering

 1. Op Erkende Apple serviceprovider locaties kunnen we je Apple product binnen de garantie repareren en behoud je je garantie.

  Op andere locaties en voor Samsung en Huawei:
  Heb je jouw toestel bij Coolblue gekocht? Dan behoud je de 2 jaar garantie na reparatie die je al had, deze wordt door Coolblue overgenomen. Heb je je toestel niet bij Coolblue gekocht? Dan vervalt je fabrieks- of aankoop garantie als je ‘m door ons laat repareren.
 2. Er zijn een hoop verzekeraars en allemaal houden ze verschillende voorwaarden aan. Het is belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur. Heb je jouw telefoon bij Coolblue gekocht en direct een verzekering afgesloten bij Ergo? Dan weet je in ieder geval dat je bij ons goed zit voor reparatie, nu alleen nog hier nagaan of jouw defect ook vergoed wordt.

Tijdens en na reparatie

 1. Je betaalt pas als je je telefoon of tablet inlevert in onze winkel. Dit kan niet met contant geld of met eco-cheques, wel met pinpas of creditcard.
 2. Op Apple authorised locaties gebruiken wij originele onderdelen. Op overige locaties werken we voor Apple met refurbished onderdelen en de hoogste gradatie kwaliteit in replica onderdelen. Voor Samsung reparaties maken we gebruik van originele onderdelen. Voor Huawei reparaties maken wij gebruik van de hoogste gradatie kwaliteit replica onderdelen.
 3. Wij houden je altijd op de hoogte van de status van de reparatie via e-mail of sms. Mochten we gegevens of andere informatie nodig hebben, nemen we contact met je op. Indien je vragen over de status van je reparatie hebt, kun je deze naar coolbluerepareert@cooblue.nl sturen.
 4. In uitzonderlijke gevallen kan het noodzakelijk zijn een extra onderdeel te vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat eerst met je.
 5. Helaas hebben we geen leentoestellen beschikbaar.
 6. Bij het openmaken van het toestel moeten wij doorgaans de screenprotector verwijderen. Houd er rekening mee dat je deze niet meer terugkrijgt. We kunnen in dat geval een nieuwe voor je plakken voor de kostprijs. Bij aanmelding online of in de winkel wordt deze optie aangeboden.
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • Razendsnel gerepareerd
 • Ook op afspraak
 • Klantbeoordeling 9.4/10