Coolblue telefoon en tablet reparaties
NL
Language Ik bedoel taal.


Menu
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • In onze winkels in Gent en Antwerpen
 • Op afspraak en opsturen
 • Klantbeoordeling 9.4/10

Originele onderdelen

Apple watch reparatie

Voor Apple watch reparatie zit je goed bij Coolblue, of het nou gaat om je Apple watch scherm vervangen of als er iets anders mis is. Wij onderzoeken je iWatch en bestellen bij Apple een vervangende variant voor je. Indien de reparatie nog binnen de Apple garantie valt, vervallen de kosten voor de reparatie.

Authorised Service Provider

Is je Apple watch kapot? Onze reparateurs zijn uitvoerig getraind en gecertificeerd door Apple, en kunnen je zowel binnen als buiten je Apple garantie hiermee helpen.

Lees meer

Kies je model Apple watch

Kies hieronder je model Apple watch om te zien wat de kosten zijn en om een afspraak te maken.

  Binnen Apple garantie
  Ongeacht waar je 'm hebt gekocht
  3 maanden garantie op reparatie
 • Binnen Apple garantie
 • Ongeacht waar je 'm hebt gekocht
 • 3 maanden garantie op reparatie

Maak een afspraak

In onze winkels kun je voor je Apple reparatie terecht.

Breng je Apple langs

Scherm reparatie
Breng je Apple langs
 • Ook binnen Apple garantie
 • In onze winkels in Gent en Antwerpen
 • Binnen 2 werkdagen
Bekijk al onze winkels

Betaling met Ecocheques

Betaling met Ecocheques
Betaling met Ecocheques
 • Mogelijk voor Samung reparaties
 • Mogelijk voor Huawei reparaties
 • In onze winkels in Gent en Antwerpen
Meer weten over betalen met ecocheques

Waar kun je terecht?

in meerdere Coolblue winkels zitten gecertificeerde reparateurs die je Apple watch voor je repareren. Maak een afspraak op een van onze locaties en we helpen je met plezier.

Bekijk al onze winkels

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over Apple watch reparatie

 1. Op de Erkende Apple serviceprovider locaties zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je Apple watch repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de fabrieksgarantie repareren, waarbij de kosten van de reparatie zullen vervallen. Heb je AppleCare+? Dan betaal je het eigen risico dat daar bij hoort. Bij andere niet-erkende partijen zal je resterende garantie wel vervallen bij de reparatie, en kun je niet binnen de fabrieksgarantie terecht.

 2. Als jouw specifieke model niet op deze pagina staat, kunnen we deze helaas niet repareren. Als er iets stuk is wat er niet tussen staat, vink dan “Iets anders kapot” om een afspraak te maken. Dan onderzoeken wij wat er mis is voor je.

 3. Zit je nog binnen je fabrieksgarantie? Dan is het repareren van een fabricagefout gratis. Het vervangen van een scherm of batterij valt hier meestal niet onder. Je resterende fabrieksgarantie behoud je na reparatie. Je krijgt 3 maanden garantie op de reparatie en het gerepareerde onderdeel. Dit allemaal ook als je je product niet bij Coolblue hebt gekocht.

 4. Het is mogelijk dat we een extra onderdeel moeten vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat natuurlijk eerst met je.

  We rekenen geen onderzoekskosten aan de balie. Als je na de inname van je apparaat er toch voor kiest niet door te gaan met de reparatie, rekenen we wel €19,50 aan onderzoekskosten, voor de tijd die onze reparateur bezig is geweest met je toestel.

 5. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

 6. Klik bovenaan de pagina door naar jouw model. Kies vervolgens je reparatie en klik op de groene knop. Vervolgens kun je het tijdstip uitkiezen waarop je wenst langs te komen.
Reparatie Apple watch