Coolblue telefoon en tablet reparaties
NL
Language Ik bedoel taal.


Menu
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • Razendsnel gerepareerd
 • Op afspraak
 • Klantbeoordeling 9.4/10

Originele onderdelen

iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022] reparatie

Kun jij met je iPad Air 5 nergens meer heen zonder oplader? Dan is je iPad Air 5 batterij vervangen wellicht een goede optie. Coolblue helpt je daar graag bij. Ook laat je bij Coolblue jouw iPad Air 5 scherm vervangen. Maak daarvoor een afspraak in één van de Coolblue winkels, of stuur hem naar ons op.

iPad Air 5 scherm vervangen

Het is natuurlijk heerlijk om een film te kijken op het grote scherm van je iPad. Helaas is dit met een hoop barsten in het scherm een stuk minder fijn. Wij van Coolblue helpen je maar al te graag met je iPad Air 5 scherm vervangen. Maak dan ook snel een afspraak in een van onze winkels zodat je weer snel kan genieten van een nieuw scherm op je iPad Air 5. 

iPad Air 5 batterij vervangen

Gaat de accu van iPad super snel leeg? Dan hoef je niet meteen te denken aan een nieuwe iPad. Nee, je kan natuurlijk ook je iPad Air 5 batterij vervangen. Met de batterij vervangen in de iPad Air 5 kan je er weer een tijdje mee vooruit. Als Apple Autoriseerde Service provider werken we alleen met officiële onderdelen dus ook de iPad Air 5 accu vervangen wij met officiële onderdelen. 

Met dit artikel van Apple kan je achterhalen welk model je hebt.

* Geheel volgens de richtlijnen van Apple repareren we de iPad niet, maar bieden we je een vervangende iPad direct uit de fabriek aan, voor onderstaande prijzen. Hierdoor duurt deze reparatie enkele dagen. Indien je reparatie onder de fabrieksgarantie valt, vervalt deze prijs.

Authorised Service Provider

Als Erkende Apple serviceprovider kunnen wij je iPhone ook binnen de garantie repareren. Hiervoor gebruiken we originele Apple onderdelen en zijn onze reparateurs uitvoerig getraind en gecertificeerd door Apple.

Lees meer

iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022] reparatie prijzen

 • 488,-
  Open
  Heb je een barst in het scherm van je iPad of gaat deze niet meer aan? Dan kunnen wij je iPad omwisselen voor een vervanging direct uit de fabriek.
 • 15,-
  Open
  Soms zit het probleem hem niet in de onderdelen, maar kunnen wij het voor je oplossen met een softwarematig herstel. Deze kunnen we in de winkel voor je uitvoeren.
 • 15,-
  Open
  De reden dat jouw toestel het niet goed meer doet, hoeft niet altijd een defect te zijn. Soms is het ook vuil, dat is ontstaan tijdens het gebruik. Hierdoor is een goede schoonmaakbeurt soms de oplossing. Ook hier helpen we je graag bij.
 • 179,-
  Open
  Is de batterij van je iPad toe aan vervanging? We zullen je iPad niet openmaken om hier een vervangende batterij in te plaatsen, maar wisselen deze in voor een vervangende versie direct uit de Apple fabriek, tegen een speciale prijs. Hiervoor moet je batterij slijtage wel meer dan 20% zijn.
 • 599,-
  Open
  Is je home button, camera, oplaadpoort, speaker of iets anders kapot? Dan zullen we deze meestal voor je omwisselen voor een vervanging.

No cure no pay! Als we het probleem niet voor je kunnen oplossen, betaal je niets. Kies je er zelf voor om na akkoord nog af te zien van de reparatie, of blijkt er toch niks aan de hand met je toestel? Dan rekenen wij €19,50 onderzoekskosten voor de tijd die we hebben genomen om je toestel te bekijken.

Reparatie iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022]scherm reparatie

Kies de kleur van je iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022]

Om je iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022] zo snel mogelijk te kunnen repareren, is het handig als we de kleur van je toestel weten.

Onder garantie of met AppleCare+

Indien de reparatie binnen je garantie valt, vervallen bovenstaande kosten en hoef je hier niets voor te betalen. Ook met AppleCare+ gelden andere prijzen. Maak gerust een afspraak of stuur je iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022] op; voor het beginnen aan de reparatie zal altijd worden gekeken of je kosten vervallen door garantie.

Meer informatie

Maak een afspraak

In onze winkels kun je voor je iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022] reparatie terecht.

Breng je iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022] langs

Scherm reparatie
Breng je iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022] langs
 • Ook binnen Apple garantie
 • In onze winkels in Gent en Antwerpen
 • Binnen 2 werkdagen
Bekijk al onze winkels

Betaling met Ecocheques

Betaling met Ecocheques
Betaling met Ecocheques
 • Mogelijk voor Samung reparaties
 • Mogelijk voor Huawei reparaties
 • In onze winkels in Gent en Antwerpen
Meer weten over betalen met ecocheques

Erkende Apple reparateur

Waar kun je terecht?

In bijna elke Coolblue winkel zitten Apple gecertificeerde reparateurs die je iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022] razendsnel voor je repareren. Kom langs en je staat zo weer buiten.

Bekijk al onze winkels

Razendsnel gerepareerd

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022] reparatie

 1. Op de Erkende Apple serviceprovider locaties zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022] repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de fabrieksgarantie repareren, waarbij de kosten van de reparatie zullen vervallen. Heb je AppleCare+? Dan betaal je het eigen risico dat daar bij hoort. Bij andere niet-erkende partijen zal je resterende garantie wel vervallen bij de reparatie, en kun je niet binnen de fabrieksgarantie terecht.

 2. Ook als je niet weet wat er stuk is aan jouw iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022] of jouw defect er niet bij staat, kunnen we je vaak wel helpen. De prijs zal dan meestal gelijk zijn als de prijs die bij ‘Overige reparaties’ staat, tenzij de reparatie binnen je garantie valt. Je kunt hiervoor een afspraak maken door ‘Overige reparaties’ aan te vinken in de reparatielijst.

 3. Zit je nog binnen je 2 jaar garantietermijn? Dan is het repareren van een fabricagefout gratis. Het vervangen van een scherm of batterij valt hier meestal niet onder. Is je toestel meer dan 1 jaar oud en niet bij Coolblue besteld, neem dan wel je aankoopbewijs mee. Je behoudt altijd je resterende garantie na reparatie.

  Indien je telefoon ouder dan 1 jaar is en in combinatie met een abonnement is gekocht, kun je helaas bij ons niet binnen de garantie terecht, dat kan alleen via je provider.

 4. Het is mogelijk dat we een extra onderdeel moeten vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat natuurlijk eerst met je.

  We rekenen geen onderzoekskosten aan de balie. Als je na de inname van je apparaat er toch voor kiest niet door te gaan met de reparatie, rekenen we wel €19,50 aan onderzoekskosten, voor de tijd die onze reparateur bezig is geweest met je toestel.

 5. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

  Heb je jouw iPad Air (5e gen) Wi-Fi [2022] bij Coolblue gekocht en direct een verzekering afgesloten bij Ergo? Dan weet je in ieder geval dat je bij ons goed zit voor reparatie, nu alleen nog nagaan of jouw defect ook vergoed wordt.

iPad scherm vervangen

Op afspraak