Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Originele onderdelen
 • Erkende Apple reparateur
 • In 9 winkels
 • Ook op afspraak
 • Klantbeoordeling 9.4/10

Originele onderdelen

iPad (2018) reparatie

Jouw favoriete films en series kijk je op je iPad 6 (2018). Maar met een barst in je scherm kijkt het toch iets minder prettig. Daarom laat je bij Coolblue jouw iPad (2018) scherm vervangen. Gemakkelijk en snel, bij ons in de winkel. Maak van tevoren een afspraak en voor je het weet sta je weer buiten met een heel iPad scherm. Ook voor het vervangen van je batterij kun je bij Coolblue terecht.

Dit is de 6e generatie iPad. Deze iPad heeft modelnummer A1893 of A1954, te vinden op de achterkant.

Apple Authorised Service Provider

Als Erkende Apple serviceprovider kunnen wij je iPhone ook binnen de garantie repareren. Hiervoor gebruiken we originele Apple onderdelen en zijn onze reparateurs uitvoerig getraind en gecertificeerd door Apple.

Lees meer

iPad (2018) reparatie prijzen

* Geheel volgens de richtlijnen van Apple repareren we de iPad niet, maar bieden we je een vervangende iPad direct uit de fabriek aan, voor onderstaande prijzen. Indien je reparatie onder de fabrieksgarantie valt, vervalt deze prijs.

 • 285,-
  Open
  Heb je een barst in het scherm van je iPad of gaat deze niet meer aan? Dan kunnen wij je iPad omwisselen voor een vervanging direct uit de fabriek.
 • 109,-
  Open
  Is de batterij van je iPad toe aan vervanging? We zullen je iPad niet openmaken om hier een vervangende batterij in te plaatsen, maar wisselen deze in voor een vervangende versie direct uit de Apple fabriek, tegen een speciale prijs.
 • 285,-
  Open
  Is je home button, camera, oplaadpoort, speaker of iets anders kapot aan je iPad? Dan kunnen we deze ook altijd voor je omwisselen voor een vervangende variant uit de Apple fabriek. Maak een afspraak of kom langs in de winkel.
Reparatie iPad (2018)scherm reparatie

Kies de kleur van je iPad (2018)

Om je iPad (2018) zo snel mogelijk te kunnen repareren, is het handig als we de kleur van je toestel weten.

Onder garantie of met AppleCare+

Indien de reparatie binnen je garantie valt, vervallen bovenstaande kosten en hoef je hier niets voor te betalen. Ook met AppleCare+ gelden andere prijzen. Maak gerust een afspraak of stuur je iPad (2018) op; voor het beginnen aan de reparatie zal altijd worden gekeken of je kosten vervallen door garantie.

Meer informatie

Erkende Apple reparateur

Maak een afspraak of kom langs

In elke Coolblue winkel zitten gecertificeerde reparateurs die je gsm of tablet voor je kunnen repareren. Kom langs en we helpen je met plezier.

Antwerpen Boomsesteenweg 560
2610 Antwerpen
Apple Authorised Service Provider
Gent Antwerpsesteenweg 693
9040 Gent
Apple Authorised Service Provider
Zaventem Leuvensesteenweg 8
1932 Zaventem

In 9 winkels

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over iPad (2018) reparatie

 1. Op de Erkende Apple serviceprovider locaties zitten door Apple gecertificeerde reparateurs die met originele onderdelen je iPad (2018) repareren, zonder dat je garantie vervalt. Ook kunnen we binnen de fabrieksgarantie repareren, waarbij de kosten van de reparatie zullen vervallen. Heb je AppleCare+? Dan betaal je het eigen risico dat daar bij hoort. Bij andere niet-erkende partijen zal je resterende garantie wel vervallen bij de reparatie, en kun je niet binnen de fabrieksgarantie terecht.

 2. Ook als je niet weet wat er stuk is aan jouw iPad (2018) of jouw defect er niet bij staat, kunnen we je vaak wel helpen. De prijs zal dan meestal gelijk zijn als de prijs die bij ‘Overige reparaties’ staat, tenzij de reparatie binnen je garantie valt. Je kunt hiervoor een afspraak maken door ‘Overige reparaties’ aan te vinken in de reparatielijst.

 3. In Gent & Antwerpen
  Je behoudt altijd je resterende garantie na reparatie. Zit je nog binnen je 2 jaar garantietermijn? Dan is het repareren van een fabricagefout gratis. Het vervangen van een scherm of batterij valt hier meestal niet onder. Is je toestel meer dan 1 jaar oud en niet bij Coolblue besteld, neem dan wel je aankoopbewijs mee. Indien je toestel ouder dan 1 jaar is en in combinatie met een abonnement is gekocht, kun je helaas bij ons niet binnen de garantie terecht, dat kan dan alleen via je provider.

  In Zaventem
  We repareren niet binnen fabrieksgarantie. Heb je jouw toestel bij Coolblue gekocht? Dan behoud je wel de 2 jaar garantie die je al had. Heb je je toestel niet bij Coolblue gekocht? Dan vervalt je fabrieks- of aankoop garantie als je ‘m door ons laat repareren. Je krijgt van ons 12 maanden garantie op de reparatie en onderdelen die we gebruikt hebben.
 4. Nee, wij rekenen geen onderzoekskosten.

 5. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

  Heb je jouw iPad (2018) bij Coolblue gekocht en direct een verzekering afgesloten bij Ergo? Dan weet je in ieder geval dat je bij ons goed zit voor reparatie, nu alleen nog nagaan of jouw defect ook vergoed wordt.

 6. Ik heb een andere vraag

  Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of kom langs in één van onze winkels.

iPad scherm vervangen

Ook op afspraak