Coolblue telefoon en tablet reparaties
Menu
 • Originele onderdelen
 • Gecertificeerde reparateurs
 • Razendsnel gerepareerd
 • Ook op afspraak
 • Klantbeoordeling 9.4/10

Originele onderdelen

Samsung Galaxy A71 reparatie

Is je Samsung Galaxy A71 stuk? Dan is dat behoorlijk balen. Wij helpen je daarom graag verder met een  Samsung Galaxy A71 reparatie. Of je batterij nu stuk is of je camera werkt niet meer, de reparateurs in de Coolblue winkels lossen het op. Weet je niet precies wat er kapot is? Dan zoeken we dat kosteloos voor je uit.

Samsung Galaxy A71 scherm reparatie

Heeft het scherm van je Galaxy A71 de val op de stoeptegels niet overleefd? Breng je Samsung Galaxy A71 dan naar de winkel voor een scherm reparatie. Onze monteurs zijn getraind om jouw Samsung Galaxy A71 scherm te vervangen. Daarna loopt je smartphone weer als een zonnetje.

 • Op afspraak binnen 1 uur
 • Zonder afspraak binnen 2 uur
 • Ook als niet Coolblue klant

Samsung Galaxy A71 reparatie prijzen

 • 159,-
  Open
  Zit er een barst in je scherm of wat krassen? Dan vervangen we het beeldscherm voor je.
 • 69,-
  Open
  Is de batterij van je telefoon of tablet steeds zo snel leeg? Als de accu van je toestel niet goed meer werkt, kun je deze laten vervangen voor een nieuwe.
 • 69,-
  Open
  We kunnen de achterkant of backcover van je telefoon vervangen. Bij iPhones zullen we je hele toestel vervangen. Bij Samsung/Huawei kunnen we je achterkant los vervangen, maar alleen als er geen barst in je scherm zit.
Reparatie Galaxy A71scherm reparatie

Kies de kleur van je Samsung Galaxy A71

Om je Samsung Galaxy A71 zo snel mogelijk te kunnen repareren, is het handig als we de kleur van je toestel weten.

Gecertificeerde reparateurs

Maak een afspraak of kom langs

In elke Coolblue winkel zitten gecertificeerde reparateurs die je gsm of tablet voor je kunnen repareren. Kom langs en we helpen je met plezier.

Antwerpen Boomsesteenweg 560
2610 Antwerpen
Apple Authorised Service Provider
Gent Antwerpsesteenweg 693
9040 Gent
Apple Authorised Service Provider
Zaventem Leuvensesteenweg 8
1932 Zaventem

Razendsnel gerepareerd

Heb je nog vragen?

De meest gestelde vragen over Galaxy A71 reparaties

 1. Als jouw specifieke model niet op deze pagina staat, kunnen we deze helaas niet repareren. Als het te repareren onderdeel niet op de productpagina van jouw model staat, hebben we helaas de onderdelen niet om deze te repareren.

 2. We repareren Samsung telefoons niet binnen fabrieksgarantie. Heb je jouw telefoon bij Coolblue gekocht? Dan behoud je wel de 2 jaar garantie die je al had. Heb je je Samsung telefoon niet bij Coolblue gekocht? Dan vervalt je fabrieks- of aankoop garantie als je ‘m door ons laat repareren. Je krijgt van ons 12 maanden garantie op de reparatie en eventuele onderdelen die we gebruikt hebben. We gebruiken wel originele onderdelen voor je reparatie.

 3. Nee, wij rekenen geen onderzoekskosten. Het is wel mogelijk dat we een extra onderdeel moeten vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat natuurlijk eerst met je.

 4. Je kunt een afspraak maken of langskomen voor reparatie in een van onze winkels. De adressen en openingstijden van de winkels vind je op deze pagina. Ook kun je je Galaxy A71 gratis opsturen.

 5. Vaak worden reparatiekosten vergoed als je een bijvoorbeeld een inboedel of reisverzekering hebt. Omdat verzekeraars allemaal verschillende voorwaarden aanhouden, is het belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en of je deze kunt laten repareren bij Coolblue. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

  Heb je jouw Galaxy A71 bij Coolblue gekocht en direct een verzekering afgesloten bij Ergo? Dan weet je in ieder geval dat je bij ons goed zit voor reparatie, nu alleen nog nagaan of jouw defect ook vergoed wordt.

 6. Ik heb een andere vraag

  Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of kom langs in één van onze winkels.

Samsung scherm vervangen

Ook op afspraak